Taide,  Tyyli,  Urheilu

Oikeiden pyöräilykenkien valitseminen

Kun olet päättänyt, kuinka paljon haluat käyttää, sinun on keskityttävä sellaiseen ratsastukseen, jonka aiot tehdä. Aiotko ajaa maantiepyörällä, maastopyörällä vai BMX / freestyle-pyörällä? Haluatko kilpailla tai vain tehdä omia juttujasi ja käyttää liikuntaa prosessin aikana?

Olipa kyseessä maantiepyörä, maastopyörä tai BMX-pyörä, jos aiot vain olla rennon ajaja, melkein mikä tahansa urheilukenkäpari riittää. Ainoa huolenaihe on olla pohjan pito. Turvallisuuden vuoksi sinun on oltava varma, että kengät ovat vähintään riittävän hyvät pitämään polkimista.

Nyt, jos aiot olla hieman vakavampi ratsastuksessasi, sinun on alettava tarkastella erikoistuneempia kenkiä. Ensinnäkin aloitamme maantiepyörille tarkoitetuista pyöräilykengistä. Vakaville maantiepyöräilijöille tehdyissä kengissä on pohjassa kiinnitys, joka kiinnittyy erityisesti valmistettuihin polkimiin. Tämä muotoilu mahdollistaa maksimaalisen voimansiirron, koska sen avulla voit tuottaa virtaa samalla kun painat alas ja nostat jalkojasi. Tämäntyyppisen kengän haittana on, että olet todennäköisesti tuhoutunut muutaman kerran, kun sopeudut itseesi niihin. Tällaisissa kengissä ei myöskään ole hyvä kävellä, koska varsi jatkuvasti tiellä. Tällaiset kengät on valmistettu vain ratsastukseen ja kilpa-ajoon.

On myös tien kenkiä, jotka eivät tartu polkimiin. Tyypillisesti näillä on sileät kiinteät pohjat. Maastopyörille valmistetuissa kengissä voi olla myös maantiepyörien kaltainen kiinnitys- ja sidosjärjestelmä. Tyypillisesti kuitenkin tällaiset kengät irtoavat helpommin, koska maastopyöräilijöiden on usein irrotettava jalkansa polkimilta. Yleisempi maastopyöräkenkä ei tartu lainkaan. Niissä on kestävät pohjat, jotka muistuttavat vaelluskenkiä, ja ovat itse asiassa hyvin samanlaisia ​​kuin vaelluskengät. Virkistysmaastopyöräilijöille vaelluskengät toimivat hienosti.

BMX-ratsastajat ja freestylerit käyttävät kenkiä, jotka ovat hyvin samanlaisia ​​kuin rullalautailuun tarkoitetut kengät. Näillä kengillä on jäykkä pohja ja erinomainen pito, joten ne tarttuvat polkimiin ja tarjoavat mahdollisimman paljon voimaa. Näiden kenkien päälliset ovat vahvoja ja kestäviä kestämään lyönnin, jota he kärsivät tekemällä temppuja ja lentäessään likaa.

Vastaa