Elämäntapa,  Muoti

Pysy kunnossa lomien aikana

Lomien aikana ihmisillä on taipumus laiskotella ja he harjoittavat säännöllistä harjoittelua. Myös kova työ, jonka he tekevät kunnon säilyttämiseksi, menee turhaan, kun he liioittelevat itseään ruoalla ja viinillä joulu- ja uudenvuoden juhliin. Myöhemmin he pahoittelevat tekojaan. Joten miksi ei tuonut uudenvuoden tällä kertaa hyvällä muistilla, ole hyvä esimerkki muille, jotka rikkovat sääntöjä pitämällä kiinni harjoittelurutiinistasi ja tarkistamalla ruokavaliosi. Jatka lukemista saadaksesi selville, miten se on mahdollista.

Pysyä aktiivisena

Lomien aikana tapahtuu niin paljon, että sinulla ei ole halua tai aikaa seurata harjoitteluasi. Mutta sinun on poltettava kalorit, jotka otat juhlien ja perhejuhlien aikana liikunnan avulla. Jos sinun on vaikea pitää kiinni tavallisesta harjoitusrutiinistasi, voit selvittää helpomman. Harjoittele kaikkea liikuntaa, joka auttaa polttamaan kaloreita.

Voit lyhentää sydänharjoituksiasi. Jos et voi varata 30 minuuttia sydänliikuntaan, tee se vähintään kymmenestä viidentoista minuuttiin. Valitse sydänaktiviteetti, jota on helpompi seurata lomien aikana, kuten luistelu, kävely, lenkkeily jne. Koska vietät vähemmän aikaa harjoitteluun lomien aikana, yritä lisätä harjoittelunopeuttasi polttamaan kulutetut rasvat.

Harjoittele missä vain pystyt

Asioita, jotka olet kuullut ennen, sinun on seurattava nyt. Ota portaat portaiden sijasta, pysäköi auto hieman kauemmas paikasta, jotta voit käydä muutaman matkan kävellen. Voit kantaa askelmittaria pitämäänksesi askeleiden kokonaismäärän päivässä.

Järjestä ryhmän toimintaa

Lomat ovat aikaa, jolloin ystävät ja perheenjäsenet kokoontuvat yhteen paikkaan. Käytä tätä mahdollisuutta järjestämällä ystävällinen tennispeli, koripallo- tai jalkapallopeli. Juoksemalla ympäri pallon jälkeen voit polttaa paljon kaloreita.

Hallitse syömistä

Juhlat tarkoittavat ylenpalttista levitettynä karitsanpaistilla, kalkkunalla, piirakalla, kakulla, viinillä, vanukkaalla jne. Ruoka on erittäin houkuttelevaa ja sinun on aika vaikea hallita itseäsi. Mutta sinun on tarkistettava kaloreiden saanti. Syö ennen kuin suuntaat osaa. Tavallisen ruokavalion aikana voit kokeilla myös muita lisäravinteita, kuten protien-ravisteluja tai CBD-tuotteita. Lue lisää täältä heistä.

Ota ateriasi kotona, ennen kuin menet juhliin. Näin et ole tyhjässä vatsassa ja luonnollisesti syöt vähemmän juhlissa. Älä täytä lautasiasi buffetissa; syödä yksi tuote kerrallaan. Juo vähemmän juhlissa, koska alkoholissa on paljon kaloreita. Yritä muutokseksi toteuttaa tämä artikkeli ja aseta uusi vuosi hyvältä ja hyvältä.

Vastaa