Design,  Elämäntapa,  Muoti,  Taide,  Tyyli

Oikea pyöräilykenkä parantaa suorituskykyäsi

Sopivien pyöräilykenkäjen valinta on tullut entistä erikoistuneemmaksi. Eri pyöräilytyypeille on tarjolla useita poljinjärjestelmiä, tieltä maastopyöräilyyn ja triatlonpyöräilyyn. Niille, jotka ajavat vähintään 3 kertaa viikossa, erityiset pyöräilykengät voivat parantaa suorituskykyäsi.

Pyöräilykengän valitseminen määräytyy polkupyörän polkimen tyypin mukaan. Aikaisemmin kengät suunniteltiin perinteisille alustan polkimille, joissa oli kovat nahkapohjat ja metalliset kiinnikkeet. Tarranauhalla säädettävien kenkkien keksiminen seurasi pidikkeettömän polkimen käyttöönottoa.

Yhdistettynä jäykään pohjaisen pyöräkengään, pidiketon poljin säästää energiaa. Säärisi ja jalkasi tuottama energia menee polkimelle. Koska kenkä on leikattu polkimeen, voit vetää entistä tehokkaammin iskusi kohtaan, kun jalkasi käy läpi kampin kierroksen.

Varvaspidike mahdollistaa jalan taipumisen, mikä voi johtaa energian menetykseen, kun jalan ja jalkan voima siirtyy polkimelle. Varvaspidikkeiden etuna on, että ne maksavat vähemmän ja niitä voidaan käyttää minkä tahansa kengän kanssa. Ne vaativat hyvin vähän huoltoa.

Kiinnittämättömille polkimille suunnitelluissa pyöräilykenkissä on jäykkä pohja. Maastopyöräkengät ovat hiukan joustavampia, koska kenkiä tarvitaan jyrkän maaston ylittämiseen. Jos olet aloittelija maastopyöräilyssä, kannattaa ehkä saada vähemmän jäykkä kenkä, koska kävelet todennäköisesti enemmän kuin ajaa!

Käytitpä sitten leikkaamattomia tai varvasleikattuja polkimia, maastopyöräilykenkäissä on oltava karkeat kulutuspintakuviot, jotka sopivat täydellisesti karujen rinteiden sekoittamiseen. Maantiepyöräilykengät eivät tarvitse paljon kulutuspinnan tiellä.

Kun valitset pyöräilykenkää, varmista, että pohja on oikein käyttämäsi ajotyypin kannalta ja että yläpeite on helposti pestävä. Kiinnittimien tulisi koostua 3 helposti säädettävästä hihnasta. Osta kenkä, jossa on mukava saumaton sisustus. Ja osta kenkä, jossa on heijastavat merkinnät, jos sinä. aiot ratsastaa yöllä.

One Comment

Vastaa