Elämäntapa,  Urheilu

Jotkut sukelluksen tärkeimmät edut

Sukelluksen edut

Sukellus on urheilu, joka ei ole vain hauskaa, vaan tarjoaa myös yksilölle useita suuria terveyshyötyjä joka kerta, kun he uskalla veteen. Tässä on viisi tärkeintä hyötyä, joita sukellus sukeltajat saavat nauttimalla yhdestä heidän suosikkiharrastuksista.

Yleinen fyysinen kunto

Toisin kuin muut urheilu ja harjoitukset, koska sukellus tapahtuu vedessä, sukeltaja suorittaa koko kehon harjoituksen. Syynä tähän on veden luonnollinen vastus. Jokaisessa vedessä tapahtuvassa liikkeessä, vaikka se voi tuntua vapaalta, on etenkin täysin upotettuna vastus. Tämä auttaa polttamaan kaloreita, sävyä ja tukevia lihaksia.

Syvä, meditatiivinen hengitys

Yksi sukelluksen avainkohdista on hengitys oikein. Sukellus sukeltajien on opittava hengittämään hitaasti, syvästi ja meditatiivisesti ilmankulutuksen optimoimiseksi. Väärä hengitys sukellettaessa voi aiheuttaa stressiä, ahdistusta ja vaurioittaa keuhkoja keuhkojen laajenemisvaurion kautta, mikä puolestaan ​​voi aiheuttaa pysyviä vaurioita.

Stressinvaimennin

Se antaa myös yksilölle mahdollisuuden päästä eroon kiireisistä ja stressaavista aikatauluista, joita heillä on elämässään. Itse veden äänellä on osoittautunut olevan myönteisiä vaikutuksia ihmisten terveyteen. Sukelluksen aikana veden painottomuudessa vietetyllä ajalla on omat stressiä vähentävät edut.

Seurustella

Sukellus ystävän kanssa lisää luottamusta, viestintää ja vastuuta toisen turvallisuudesta. Sukelluskumppanit voivat sitoutua sukeltamisen kokemukseen ja yhteiseen kiinnostukseen.

Vastaa